Meer dan 5000 radiocommercials


Met meer dan 5000 radiocommercials mag Soundbase zich met recht één van de meest ervaren radiocommercial producenten van Nederland noemen! Vaak in opdracht van reclamebureaus maar ook voor radiostations en direct voor adverteerders waar van ons verlangd wordt om zelf met goede ideeën te komen. Blijkbaar is dat gelukt want met enige regelmaat vielen onze commercials in de prijzen.
Een greep uit onze radiocommercial klanten: BelSimpel.nl, Jobbird, Relatie Planet, PriveLease, Prima Personeel, ‘Ei love you’ campagne, Bosch Car Service, Aegon, KNSB, Hardy’s Wijn, Stegeman, BVN, SRC, Univé, Hotels.nl, Marketing Groningen, NNO etc.
We hebben ze geproduceerd in allerlei soorten en maten, van een eenvoudige voice-over commercial, dialogen, gezongen spots tot en met campagnes met meer dan 50 verschillende versies!

Mannenstem of vrouwenstem?

Dit is een steeds terugkerende vraag en daarom heeft Soundbase in samenwerking met de Universiteit Groningen hier onderzoek naar gedaan.
Vraag de samenvatting aan via info@soundbase.nl
Wij werken met een eigen uniek stemmen bestand van meer dan 100 professionele stemmen maar we kunnen ieder stem in Nederland boeken, ook BN-ers.


Hoe gaat de productie van een radiocommercial in de praktijk?

1. Overleg over type commercial. (alleen stem, een dialoog, met muziek, met zang, hoeveel versie)
2. Script schrijven (het aantal seconden en de lengte van de tekst is altijd een uitdaging)
3. Stem casting, het zoeken van de juiste stem.
4. De productie, de stem(men) worden opgenomen en eventueel worden er nog geluidseffecten en/of muziek toegevoegd.
5. Mastering van de uitzend kopie.
6. Versturen naar de zender(s). Soundbase heeft direct toegang tot de servers van alle radiostations in Nederland zodat commercials nog tot 24 uur voor uitzending kunnen worden aangeleverd.

Wat kost een radiocommercial? tja, wat kost een auto?
Voor meer informatie en een offerte kun je contact opnemen met
Marian Bakker of bel: 050 - 3135523

©2017 - Soundbase Contact Me